Χριστουγεννιάτικες συνταγές από τον Chef του Capsis Astoria: «Αρνάκι με λεμονόφυλλα στην λαδόκολλα»

ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
Αρνάκι με λεμονόφυλλα στην λαδόκολλα

Υλικά:

  • 3 κιλά αρνί  σπάλα ή μπούτι
  • 6 φύλλα  λεμονιάς
  • 2 κιλά πατάτες
  • αλάτι
  • χυμός από 2 λεμόνια

Εκτέλεση:
1) Απλώνουμε 2 λαδόκολλες σε ένα ταψί και πάνω τους βάζουμε τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα.

2) Στην συνέχεια τοποθετούμε το αρνί άκοπο, το οποίο έχουμε αλατίσει αρκετά, ώστε το αλάτι να κάνει μια ελαφριά κρούστα.

3) Βάζουμε το χυμό λεμονιού και τα λεμονόφυλλα και κλείνουμε τις λαδόκολλες κάνοντας έναν φάκελο.

4) Ψήνουμε στους 150 βαθμόυς κελσίου για περίπου 4 ώρες.

Τζανετής Γεώργιος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s